Logo Burenproblemen
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over mij

Ik help u graag bij uw probleem met uw buren en ben zeer
gedreven in het vinden van de beste oplossing voor alle partijen.

Just Hamming, advocaat. Aangenaam.

Mijn naam is Just Hamming, advocaat sinds 1997. Ik ben gespecialiseerd in bouw- en vastgoedrecht. Hieronder vallen ook de meeste burenproblemen.

Vrijblijvend advies nodig? Bel of mail mij!

Heeft u een vraag en wilt u vrijblijvend advies? Schroom niet mij te bellen, een eerste telefonische advies (mits dit ongeveer beperkt blijkt tot maximaal 20 minuten) is altijd vrijblijvend en gratis. Ook mag u een mailtje sturen naar Hamming@juistjust.nl.

Mocht het bij voorbaat al een ingewikkelde kwestie zijn, waarbij u weet dat 20 minuten niet volstaat, dan kunt u mij ook vragen om een offerte.

Welke ervaring heb ik?

Naast bouw- en vastgoedrecht specialiseer ik mij ook als advocaat in agrarisch recht. Ik ben in 1996 afgestudeerd in het Nederlands Recht en Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Per 1 juli 2018 heb ik mijn eenmanskantoor JuistJust! Advocatuur & Advies opgericht.

Van 1997 tot 2000 heb ik gewerkt voor een middelgroot kantoor in Venlo. Vanaf oktober 2000 tot 1 juli 2018 voor een middelgroot kantoor in Drachten, waarvan ik ook partner ben geweest.

Met het behandelen van burengeschillen heb ik veel ervaring. In het bijzonder met geschillen over erfdienstbaarheden, appartementsrechten en opstalrechten. Lees ook eens mijn recensies.

Werk ik alleen in het Noorden? Nee!

Hoewel ik kantoor houd in Friesland, ben ik ook regelmatig in andere gedeelten van het land actief. Dat u in het Oosten, midden of Westen van het land woont, hoeft geen belemmering te zijn om mij in te schakelen. Een eerste gesprek kan zo nodig ook via Skype of FaceTime plaatsvinden. Het is dus geen probleem als u op de Veluwe, in de Randstad of Brabant woont om contact te krijgen met mij. Maar bij burenproblemen bekijk ik graag toch de situatie ter plekke. Indien gewenst kan ik middels een drone opnamen maken van de omgeving. Ik ben namelijk ook gecertificeerd drone-piloot en heb er een dronebedrijf naast, Drone Drive-in. Dat is overigens vanwege bepaalde restricties niet altijd mogelijk.

Indien er reeds sprake is van een dreiging van een procedure en u bent rechtsbijstand verzekerd, dan heeft u recht op vrije advocatenkeuze. Lees er meer over op de pagina van mijn kantoor.

Benieuwd wat ik voor u kan doen?

Actueel

blog

Bouwen op de erfgrens
Erfdienstbaarheid

Bouwen op erfgrens

Bouwen op erfgrens – Bij het plannen van een bouwproject, zoals het bouwen van een schuur, aanbouw of uitbouw, kan het voorkomen dat je op

Lees verder »
Burenproblemen

Wijziging opstalrecht

WIJZIGING DOOR DE RECHTER Ingevolge artikel 5:97 lid 1 BW jo artikel 5:104 lid 2 BW kan de rechter op vordering van zowel de grondeigenaar

Lees verder »

Heb jij een rechtsbijstand verzekering?

Weet je dat je recht hebt op een vrije advocaatkeuze?