Over mij

Ik help u graag bij uw probleem met uw buren en ben zeer
gedreven in het vinden van de beste oplossing voor alle partijen.

Just Hamming, advocaat. Aangenaam.

Mijn naam is Just Hamming, advocaat sinds 1997. Ik ben gespecialiseerd in bouw- en vastgoedrecht. Hieronder vallen ook de meeste burenproblemen.

Daarnaast specialiseer ik mij ook als advocaat in agrarisch recht. Ik ben in 1996 afgestudeerd in het Nederlands Recht en Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 1 juli 2018 heb ik mijn eenmanskantoor JuistJust! Advocatuur & Advies opgericht.

Van 1997 tot 2000 heb ik gewerkt voor een middelgroot kantoor in Venlo. Vanaf oktober 2000 tot 1 juli 2018 voor een middelgroot kantoor in Drachten, waarvan ik ook partner ben geweest.

Met het behandelen van burengeschillen heb ik veel ervaring. In het bijzonder met geschillen over erfdienstbaarheden, appartementsrechten en opstalrechten. Lees ook eens mijn recensies.

Hoewel ik kantoor houd in Friesland, ben ik ook regelmatig in andere gedeelten van het land actief. Dat u in het Oosten, midden of Westen van het land woont, hoeft geen belemmering te zijn om mij in te schakelen. Een eerste gesprek kan zo nodig ook via Skype of FaceTime plaatsvinden. Het is dus geen probleem als u op de Veluwe woont om contact te krijgen met onze burenprobleem advocaat. Maar bij burenproblemen bekijk ik graag toch de situatie ter plekke. Indien gewenst kan ik middels een drone opnamen maken van de omgeving. Ik ben namelijk ook gecertificeerd drone-piloot en heb er een dronebedrijf naast, Drone Drive-in.

Indien er reeds sprake is van een dreiging van een procedure en u bent rechtsbijstand verzekerd, dan heeft u recht op vrije advocatenkeuze. Lees er meer over op de pagina van mijn kantoor.

Benieuwd wat ik voor u kan doen?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

Actueel

blog

Burenproblemen

Wijziging opstalrecht

WIJZIGING DOOR DE RECHTER Ingevolge artikel 5:97 lid 1 BW jo artikel 5:104 lid 2 BW kan de rechter op vordering van zowel de grondeigenaar

Lees verder »